TIL VIRKSOMHEDER

Har din virksomhed brug for arbejdskraft? Så har vi medarbejderne

Du driver virksomhed, vi driver forløbet

Vi hjælper trainee via undervisning, mentor-ordning og bidrager til oplæring. Men for os er det lige så afgørende at understøtte virksom­hedens behov. Derfor får du bl.a. en fast kontaktperson og adgang til 24/7-supportservice, så du kan kon­centrere dig om at drive virksomhed – for vi tager os af alt andet.

For virksomheder kan det være svært at rekruttere især ufaglært arbejdskraft, da en høj uddannelsesprocent blandt danskerne gør, at de bevæger sig over i andre typer jobs. Derfor oplever mange virksomheder et stort behov for flere hænder til fx produktion, vareopsætning, rengøring, catering og alt derimellem.

Har I brug for arbejdskraften, så har vi med al sandsynlighed en trainee, der kan løfte opgaven.

Én fast kontaktperson, der kender trainee

Når I har en trainee igennem Business Training, tager vi os af alt det praktiske og koordinerer med jobcentret – det behøver I ikke forholde jer til. I har en fast kontaktperson fra Dansk Flygtningehjælp, som altid er klar til at svare på spørgsmål og kan træde til, når der er behov.

 

Samme person er mentor for traineen og kender den enkelte og dennes udfordringer. Traineens mentor sørger for, at praktikken fungerer optimalt. Hvis der er brug for det, kan mentor hjælpe både på arbejdspladsen, uden for arbejdspladsen eller nøjes med det praktiske.

 

Mentor kan fx tage en tolk med ved behov, hjælpe med ordlister eller undersøge muligheder for et truckcertifikat. 

Hvad kræver det af jer?

Selvom målgruppen er personer, der p.t. står udenfor arbejdsmarkedet, betyder det ikke, at der skal tages særlige hensyn eller bruges urimeligt mange ressourcer på forløbet. 

 

I skal stille de samme krav, som I gør til de øvrige medarbejdere, da det er en del af læringen. Så længe I oplærer traineen og siger til, hvis der er noget, I ønsker anderledes, kræver det ikke yderligere.

Se historien om Syfadin Jamil, der er ansat i Birkemose Golfklub efter et forløb som trainee i  Projekt Business training.

Vi samarbejder allerede med

Og mange flere...

Har du spørgsmål? Under FAQ kan du se svar på ofte stillede spørgsmål. Ellers er du velkommen til at tage fat i os.

Hovedkontor

Dansk Flygtningehjælp, Integration
Olof Palmes Allé 35
8200 Aarhus N


Tlf: 60202370
Mail: maja.gammelgaard@drc.ngo

 

CVR nr. 20 69 93 10