TIL VIRKSOMHEDER

Vil I gøre en forskel for en flygtning? Vi er med jer hele vejen

Hvis flygtninge skal inkluderes på  det danske arbejdsmarked, er vi afhængige af, at virksomheder vil åbne deres arbejdsplads.

 

Måske kunne I have gavn af hjælp i produktionen eller til vedligehold af de grønne arealer? Har I opgaverne, har vi sandsynligvis en trainee, der kan løfte dem.

Det vigtigste er, at I har lyst til at gøre en forskel for et menneske, der gerne vil være en del af det arbejdende fællesskab. Så tager vi os af alt det praktiske.

I står aldrig alene i praktikforløbet. Hver trainee har en mentor, som kender den enkelte og dennes udfordringer. Det er samme mentor, som er jeres faste kontaktperson, og som står til rådighed for, hvad der er brug for.

Hvad kræver det af jer?

Som virksomhed skal I have lysten til at inkludere en flygtning på jeres arbejdsplads. Det betyder dog ikke, at der skal tages særlige hensyn eller bruges urimeligt mange ressourcer på forløbet. 

 

I skal stadig stille de samme krav, som I gør til jeres øvrige medarbejdere, da det er en del af læringen ved at være på arbejdsmarkedet.

Så længe I oplærer traineen og siger til, hvis der er noget, I ønsker anderlededes, kræver det ikke yderligere.

 

Skulle opstå et behov for hjælp, står vi selvfølgelig klar.

Supportservice

Som virksomhed har I adgang til vores supportservice, hvor vores kompetente fagfolk står klar med rådgivning 24/7.

 

Vi indgår aftalerne og koordinerer med jobcentret – det behøver I ikke forholde jer til. Har I spørgsmål, kan I trække på jeres kontaktperson fra Integrationsnet, som er tilknyttet gennem hele forløbet.

Traineens mentor støtter hele vejen, så praktikken fungerer optimalt. Hvis der er brug for det, kan mentor hjælpe både på arbejdspladsen, uden for arbejdspladsen eller nøjes med det praktiske.

 

Mentor kan fx tage en tolk med, hjælpe med ordlister eller undersøge muligheder for et truckcertifikat.

Vi samarbejder allerede med

Har du spørgsmål? Under FAQ kan du se svar på ofte stillede spørgsmål. Ellers er du velkommen til at tage fat i os.

Hovedkontor

Integrationsnet
Olof Palmes Allé 35
8200 Aarhus N


Tlf: 88 80 80 70
Mail: info@integrationsnet.dk

 

CVR nr. 20 69 93 10