TIL VIRKSOMHEDER

Har din virksomhed brug for arbejdskraft? Så har vi medarbejderne

For virksomheder kan det være svært at rekruttere især ufaglært arbejdskraft, da en høj uddannelsesprocent blandt danskerne gør, at de bevæger sig over i andre typer jobs. Derfor oplever mange virksomheder et stort behov for flere hænder til fx produktion, vareopsætning, rengøring, catering og alt derimellem.

 

Har I brug for arbejdskraften, så har vi med al sandsynlighed en trainee, der kan løfte opgaven.

 

Vi tager os af alt det praktiske og koordinerer med jobcentret – det behøver I ikke forholde jer til. Har I spørgsmål, kan I trække på jeres kontaktperson fra Dansk Flygtningehjælp, som er tilknyttet gennem hele forløbet.

 

Samme person er mentor for traineen og kender den enkelte og dennes udfordringer. Traineens mentor sørger for, at praktikken fungerer optimalt. Hvis der er brug for det, kan mentor hjælpe både på arbejdspladsen, uden for arbejdspladsen eller nøjes med det praktiske. Mentor kan fx tage en tolk med ved behov, hjælpe med ordlister eller undersøge muligheder for et truckcertifikat.

Hvad kræver det af jer?

Selvom målgruppen er personer, der p.t. står udenfor arbejdsmarkedet, betyder det ikke, at der skal tages særlige hensyn eller bruges urimeligt mange ressourcer på forløbet. 

 

I skal stille de samme krav, som I gør til de øvrige medarbejdere, da det er en del af læringen. Så længe I oplærer traineen og siger til, hvis der er noget, I ønsker anderledes, kræver det ikke yderligere.

Har du spørgsmål? Under FAQ kan du se svar på ofte stillede spørgsmål. Ellers er du velkommen til at tage fat i os.

Hovedkontor

Dansk Flygtningehjælp, Integration
Olof Palmes Allé 35
8200 Aarhus N


Tlf: 60202370
Mail: maja.gammelgaard@drc.ngo

 

CVR nr. 20 69 93 10