Business Training

Om programmet

Business Training ejes og drives af Dansk Flygtningehjælp og er støttet af EU's socialfond. Vi arbejder med at inkludere udsatte på det danske arbejdsmarked.

 

Business Training kører i samarbejde med partnerkommunerne, som er Hillerød, Allerød, Gentofte og Rudersdal Kommune frem til 2021 samt Kolding, Vejen, Haderslev og Odense frem til udgangen af 2020.

 

Målgruppen for programmet er udsatte flygtninge og udsatte i generel forstand, herunder langtidsledige, da metoderne til at hjælpe de enkelte grupper i job er de samme.

Sådan ser et Place and Train-forløb ud

Det gode forløb er lige så individuelt som vores trainees. Selvom ingen forløb er ens, begynder det med, at en udsat flygtning indstilles af en partnerkommune.

 

Med udsat flygtning menes en person, der har forhold som indtil videre har vanskeliggjort deres tilknytning til arbejdsmarkedet. Det kan være både fysiske, psykiske og sociale forhold.

 

I Projekt Business Training har hver deltager en mentor, som følger dem tæt hele vejen igennem forløbet – både før, under og efter praktikken.

Flygtninge i Place and Train-forløb er til teamsessions to gange om ugen. Her mødes alle deltagere til undervisning og dialog om alt fra at skrive et CV til at begå sig på en dansk arbejdsplads.

Selve praktikken kan vare fra to uger (fx afgrænset kompetenceafklaring) op til et halvt år. Vi aftaler varighed med den enkelte virksomhed – og aftalen er ikke bindende.

 

Har du spørgsmål? Under FAQ kan du se svar på ofte stillede spørgsmål. Ellers er du velkommen til at tage fat i os.

Hovedkontor

Dansk Flygtningehjælp, Integration
Olof Palmes Allé 35
8200 Aarhus N


Tlf: 60202370
Mail: maja.gammelgaard@drc.ngo

 

CVR nr. 20 69 93 10